Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > recept, på dadlar
          Alexander-VG-zon...
          Inlägg 03-04-2006, 18:22
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 23 015
          Medlem sedan:
          13-08-2005
          Medlem nr: 6 358



          hej hej

          är det nån här som har ett recept på dadlra wub.gif wub.gif
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar (1 - 6)
          Susanna
          Inlägg 03-04-2006, 18:25
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 1 278
          Medlem sedan:
          13-05-2003
          Medlem nr: 1 399



          Ta ur kärnan och ersätt den med marsipan. Baka sedan in dadeln i marsipan och doppa den i choklad. Mums.


          --------------------
          Susanna
          (med fritidshus i zon 1)
           
          Citera
          Alexander-VG-zon...
          Inlägg 04-04-2006, 10:14
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 23 015
          Medlem sedan:
          13-08-2005
          Medlem nr: 6 358



          tac tac ska prova det se vad dom tycker ^^ wub.gif wub.gif
           
          Citera
          Airamya
          Inlägg 04-04-2006, 16:47
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 1 177
          Medlem sedan:
          30-06-2004
          Medlem nr: 3 968



          Eller varför inte göra 'kackerlackor'? wink.gif
          Då tar man ur kärnan, virar in dadlarna i bacon, lägger på ett ugnssäkert fat o in i ugnen tills de ser lite knastriga ut (brukar ta ca 20 minuter har jag för mig).
          En vanlig rätt i spanska tapas. Och helt vansinnigt gott!


          --------------------


          "Det finns inget problem som är så litet att det inte går att blåsa upp till orimliga proportioner."
          Citat från Lena:-) här på Odla
           
          Citera
          Bessie
          Inlägg 05-04-2006, 23:25
          Länk hit: #5


          Gäster






          Om man inte vill ha det så sött och tycker om ädelost kan man i stället för marsipan sätta en ostklump i hålet efter kärnan. Fast i så fall ska man nog inte doppa dadeln i choklad efteråt.

          Ett "mojs" att fylla små dubbelsmörgåsar med (som jag kommer ihåg från en bok med engelska eftermiddagsterecept) är finhackade dadlar, philadelphiaost och lite rivet apelsinskal. Går bäst ihop med grahamsbröd och är inte helt salt, inte helt sött.
           
          Citera
          solkatten
          Inlägg 06-04-2006, 07:43
          Länk hit: #6


          Medlem
          Antal inlägg: 445
          Medlem sedan:
          31-12-2003
          Medlem nr: 2 640



          Jag tycker det blir alldeles för sött med mandelmassa i dadeln ta en skållad och skalad mandel istället.


          --------------------
          Karlskrona, Blekinge, Zon 1
           
          Citera
          grycken
          Inlägg 06-04-2006, 08:18
          Länk hit: #7


          Medlem
          Antal inlägg: 300
          Medlem sedan:
          10-05-2005
          Medlem nr: 5 741



          Ta bort kärnan och fyll med smör... Det är faktiskt jättegott!
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 11-08-2025, 09:31
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon