En aningens mer jobb än att bara plocka fram en sked men mycket godare.
Smörgåsrulle med kesofyllningSmält 125 g margarin i en kastrull. Ta av kastrullen och vispa ner 2,5 dl vetemjöl, 3 dl mjölk samt 4 ägg. Häll smeten i en långpanna med smort smörpapper.
Grädda kakan i 225 grader 15-25 minuter (kanske mer) tills den fått fin färg. Öppna inte ugnsluckan förrän efter minst 15 minuter. Det ska bli som en ugnspannkaka - ser kanske mer ut som ett månlandskap - och risken finns att den sjunker ihop om man smäller igen luckan.
När kakan har kallnat fyller man den med en röra av 3 dl vispad grädde, 200 g keso naturell, massor med räkor, krabba och dill. Smaksätt med riven pepparrot, svartpeppar och salt. Rulla ihop kakan som en rulltårta, skär i ganska breda skivor och servera med sallad och tomater.