Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Glass, när det är bråttom
          LadyG
          Inlägg 21-10-2006, 15:59
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 8 260
          Medlem sedan:
          23-07-2005
          Medlem nr: 6 231



          Jordgubbsglass (4 port)

          250g kesella jordgubb/lime
          225g frusna jordgubbar

          Lägg de frusna bären och kesellan i en matberedare med vassa knivar. Mixa ihop till en frusen smet och servera genast. Fungerar bara om bären är riktigt djupfrusna när du börjar.

          Servera i kylda dessertskålar. Garnera eventuellt med tinade jordgubbar, ett kex och en liten klick grädde.


          --------------------
          "Start by doing the necessary, then the possible and suddenly you are doing the impossible." - St. Francis of Assisi
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar (1 - 2)
          LadyG
          Inlägg 21-10-2006, 16:58
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 8 260
          Medlem sedan:
          23-07-2005
          Medlem nr: 6 231



          Funkar säkert med andra bär också kom jag på, fast det har jag inte testat än. Den här kombinationen har jag testat på släkten och det gick hem hos alla, till min stora glädje.

          Blåbär, eller kanske hallon, borde vara gott som alternativ. Kesella vanilj finns ju också, så det är bara att löpa amok hej vilt med vad ni har i frysarna biggrin.gif


          --------------------
          "Start by doing the necessary, then the possible and suddenly you are doing the impossible." - St. Francis of Assisi
           
          Citera
          netaave
          Inlägg 21-10-2006, 17:31
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 8 016
          Medlem sedan:
          12-04-2004
          Medlem nr: 3 244



          Jag brukar göra egen punschglass.
          Marinerar 1 dl russin i lika mkt punsch över natten.
          Rör 1 pkt vaniljglass mjuk, blandar med russinen, all punsch ska också med, och bitar av mörk choklad efter smak.
          Fryser och njuter till kaffet.


          --------------------


           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 23-07-2025, 07:53
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon