Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Rabarberkräm, kan man frysa det?
          jenniepennie
          Inlägg 02-06-2007, 19:16
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 185
          Medlem sedan:
          17-04-2005
          Medlem nr: 5 476



          Eller blir den vattnig då eller vaddå?

          Fråga 2: Om man fryser in bitar av rabarber, som jag förstått man kan göra, ska de vara skalade då? Måste bli pilligt att skala dem efteråt... g.gif


          --------------------
          zon 2-3
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar (1 - 6)
          Maria i Helsingb...
          Inlägg 02-06-2007, 21:12
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 142
          Medlem sedan:
          09-01-2004
          Medlem nr: 2 667



          Jag har aldrig hört om infrusen kräm.....

          Om du har späda rabarber - och det är de väl vid denna årstiden - behöver du inte skala dem. Det gör aldrig jag.


          --------------------
          CITAT
          * Gardening - Nature's Prozac *
           
          Citera
          jenniepennie
          Inlägg 02-06-2007, 21:56
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 185
          Medlem sedan:
          17-04-2005
          Medlem nr: 5 476



          Attans, jag gjorde en hel gryta, för jag tänkte "det kan ju va' bra o ha i frysen"... slap.gif

          thanks.gif för svar.


          --------------------
          zon 2-3
           
          Citera
          EvaP
          Inlägg 03-06-2007, 10:22
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 1
          Medlem sedan:
          03-06-2007
          Medlem nr: 10 833



          Krämen delar sig när man fryser den. Detta händer också om den står för länge i kylskåpet. Du kan dp koka upp den igen, men låt den inte koka länge.
           
          Citera
          Cassandra
          Inlägg 03-06-2007, 12:39
          Länk hit: #5


          Medlem
          Antal inlägg: 188
          Medlem sedan:
          24-04-2007
          Medlem nr: 9 959



          Är syftet att äta något näringsrikt är det alltså inte att rekommendera.


          --------------------
          Zon 4
           
          Citera
          ingrid fuxwall
          Inlägg 03-06-2007, 22:14
          Länk hit: #6


          Medlem
          Antal inlägg: 4 792
          Medlem sedan:
          29-05-2005
          Medlem nr: 5 891



          Skala rabarberna, skär dem i lagom bitar och styckfrys dem och koka sedan din kräm när du ska äta den.

          ingrid
           
          Citera
          jenniepennie
          Inlägg 04-06-2007, 08:52
          Länk hit: #7


          Medlem
          Antal inlägg: 185
          Medlem sedan:
          17-04-2005
          Medlem nr: 5 476



          CITAT (ingrid fuxwall @ 03-06-2007, 23:14) *
          Skala rabarberna, skär dem i lagom bitar och styckfrys dem och koka sedan din kräm när du ska äta den.

          ingrid


          Tack för raka tydliga instruktioner biggrin.gif Så ska jag göra. Så kan man ju göra vad man vill med dem sen, paj är ju gott tongue.gif


          --------------------
          zon 2-3
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 07-08-2025, 17:18
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon