CITAT (Ingrid på Västkusten @ 11-07-2003, 00:07)

Hallon,
Asiaterna åkte ner i backen idag - underbara Green Boy, heta krulliga suveräna Green wave, smakrika Green-in-Snow, ljuvliga Komatsuna. Några specialimporteradefrön också - mest turnip greens - smakrika i en wok....gröna blad kan man itne få för mycket av?
Kom även några RÖDA blad i backen - japanska salladssenap - härlig kontrast till alla gröna blad.
I morgon åker det mera ruccola i backen, åsså koriander igen ;-)
Måste ju förbereda höstens gröna salalder!
Hälsar ingrid
Jag köpte Komatsuna i genom odlas erbjudande. Har aldrig hört talas om den tidigare. Hur skiljer sig den från Pak choi?
Jag har provat Mizuna, Mibuna och Pak choi men tyckte inte att någon av dom var speciellt goda. Rucola däremot gillar jag skarpt. Åtminstone när den är mild.
Hur är de andra sorterna du nämner i smaken?