Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > grilla karre
          Dollie
          Inlägg 14-06-2008, 18:03
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 23
          Medlem sedan:
          21-07-2007
          Medlem nr: 11 626



          Vi ska ha grillfest på torsdag och då tänkte jag grilla bla karre, jag läste nån gång förra året om att man kunde steka karren i ugnen innan grillning, tror att det var nåt recept av MatTina, är det nån som kan hjälpa mig med det receptet? Eller nåt annat bra tips?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar (1 - 8)
          HelenN
          Inlägg 14-06-2008, 20:17
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 923
          Medlem sedan:
          11-05-2007
          Medlem nr: 10 333



          Förstår inte varför man ska ha karrén i ugnen innan....den är ju väldigt lätt o snabbgrillad!


          --------------------
          Mitt gamla alias var "Lämås"


          Odlar, påtar och rensar i zon 4. Klicka HÄR för att komma till min trädgårdsblogg.
           
          Citera
          Dollie
          Inlägg 14-06-2008, 20:21
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 23
          Medlem sedan:
          21-07-2007
          Medlem nr: 11 626



          Den ska tydligen bli mycket saftigare.
           
          Citera
          Platinum
          Inlägg 14-06-2008, 20:23
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 2 212
          Medlem sedan:
          13-06-2008
          Medlem nr: 16 777



          CITAT (Dollie @ 14-06-2008, 19:03) *
          Vi ska ha grillfest på torsdag och då tänkte jag grilla bla karre, jag läste nån gång förra året om att man kunde steka karren i ugnen innan grillning, tror att det var nåt recept av MatTina, är det nån som kan hjälpa mig med det receptet? Eller nåt annat bra tips?



          Låt karren ligga i marinad i rumstemperatur minst två timmar å kör den på grillen sen smile.gif


          --------------------
          Ooops!

          Fotobloggar och Makrofotobloggar gör jag när jag inte gör annat. Titta in om du har lust.
           
          Citera
          Mollis
          Inlägg 15-06-2008, 02:10
          Länk hit: #5


          Medlem
          Antal inlägg: 2 425
          Medlem sedan:
          12-06-2007
          Medlem nr: 10 996



          Låt karréen ligga i marinad två dygn i kylskåpet så blir det supergott!
           
          Citera
          KURT
          Inlägg 15-06-2008, 04:32
          Länk hit: #6


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Jag tycker att det är en utmärkt idé att köra den på låg värme (125-150 grdaer) i ugnen med stektermometer. Sedan fixar man en snygg stekyta på grillen. Med tanke på att säkert 80% av det grillade köttet blir över- eller under-stekt på en grill, så är det mycket enklare att kombinera med ugnen.
           
          Citera
          Mollis
          Inlägg 15-06-2008, 07:33
          Länk hit: #7


          Medlem
          Antal inlägg: 2 425
          Medlem sedan:
          12-06-2007
          Medlem nr: 10 996



          CITAT (KURT @ 15-06-2008, 05:32) *
          Jag tycker att det är en utmärkt idé att köra den på låg värme (125-150 grdaer) i ugnen med stektermometer. Sedan fixar man en snygg stekyta på grillen. Med tanke på att säkert 80% av det grillade köttet blir över- eller under-stekt på en grill, så är det mycket enklare att kombinera med ugnen.


          Håller helt med, eftersom griskött ska genomsteka så gör man det bäst i ugnen på låg värme för att få bästa resultat, sen fixar man grillytan,
           
          Citera
          Ramred
          Inlägg 15-06-2008, 07:58
          Länk hit: #8


          Medlem
          Antal inlägg: 3 297
          Medlem sedan:
          12-01-2008
          Medlem nr: 13 580



          Nåt som tycker funkar bra också med större bitar med griskött, så som tjocka revben t.ex, är att koka först med krydder så köttet är helt färdigt. Sen dra på nån bbq-sås och grilla för att få ytan på det. Brukar bli väldigt saftigt och fint, och inget tvivel om att köttet är helt färdigt.
           
          Citera
          Tosan
          Inlägg 16-06-2008, 20:44
          Länk hit: #9


          Medlem
          Antal inlägg: 4 016
          Medlem sedan:
          31-05-2007
          Medlem nr: 10 798



          Slå ihjäl det en gång till och låt det ligga ett dygn i mycket caj p´s grillolja. Mums!


          --------------------
          Stolt HBT-kompis
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 23-07-2025, 02:37
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon