CITAT (Chamomille @ 08-10-2009, 18:38)

Som jag inte ens tror jag kommer tycka om..... 
Jag har ungefär samma tanke så jag lägger inte in några tomater. Däremot gjorde jag marmelad häromdagen. På gröna tomater alltså. Mums. Fantastiskt gott till en Brieskiva

Ja, ja, ja, för x antal år sedan så gjorde jag faktiskt " inlagda gröna tomater på ett fantastiskt gammaldags recept" Men då höll jag på att bli tokig innan jag var klar

........det tog ju flera veckor innan man ens var klar med "själva" inläggningen

, sen skulle man vänta en månad eller två innan man kunde provsmaka...................alltså hallå..............hemlagat i all ära, men det finns gränser även för mig
I år gjorde jag på ett alldeles nytt sätt.................. och det doftar inte ens som det ska! Det kanske är jättebra, men jag känner på mig att jag kommer att ge bort det

..............är det nån som vill ha?
F.d. ev. geni som numer dessutom...........är rökfri☺ /Gillan,zon 3-4
De enda som aldrig misslyckas är de som aldrig försöker!