Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Nån som gjort Persillade?, smaskigt tillbehör eller gott till dip
          Ingrid på Västku...
          Inlägg 15-12-2002, 17:29
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 5 498
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 20



          Hallon!

          Jag funderar runt - torkad persilja, pulvriserad torkad vitlök och så salt.....fuktas lätt med olivolja.
          Nån som har gjort och vet ungefärligen vad och kan säga om jag glömt nån vital ingrediens?

          Ingrid
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar (1 - 8)
          Eva St
          Inlägg 15-12-2002, 17:41
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 514
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 58



          Hej Ingrid
          Har inte gjort den själv men på påsen jag köper står det persilja, vitlök, schalottenlök o salt. Den är bara kanongod. Gott till det mesta, marinader, grillat, dip och inte minst till potatis i alla de former som gratänger, rostade potatis i ugn mm.mm.
          Eva St


          --------------------
          Skjut inte upp till i morgon vad du kan ha nöje av idag.

          Mitt album
           
          Citera
          Eva St
          Inlägg 15-12-2002, 23:09
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 2 514
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 58



          Såg att Krusmyntagårdens Persilade innehöll Körvel, Persilja, Vitlök, Schalottenlök o Glutamat
          Eva St


          --------------------
          Skjut inte upp till i morgon vad du kan ha nöje av idag.

          Mitt album
           
          Citera
          Ingrid på Västku...
          Inlägg 16-02-2003, 22:44
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 5 498
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 20



          Nu är det gjort - fast inte med körvel eller glutamat (örrrk för glutamat - itne hälsosamt så den hoppade jag!!)
          utan med olivolja salt gullök vitlök och torkad persilja. Riktigt hyfsad fast jag skall htta en bättre persilja till nsäta ggr - kanske orkade nässlor LOL.

          Den DUGER och vart lika god som den köpta och tog fem inuter att svänga ihop! jag LYCKDES!
          Tck snälla för goda råd!

          Hälsar ingrid
           
          Citera
          Eva St
          Inlägg 16-02-2003, 22:51
          Länk hit: #5


          Medlem
          Antal inlägg: 2 514
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 58



          Vilka proportiner har du tagit låter ju jättespännande med egenhändigt gjord Persilade. Bara älskar den kryddan
          Eva St


          --------------------
          Skjut inte upp till i morgon vad du kan ha nöje av idag.

          Mitt album
           
          Citera
          Ingrid på Västku...
          Inlägg 18-02-2003, 09:12
          Länk hit: #6


          Medlem
          Antal inlägg: 5 498
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 20



          Proportioner - ohh stöööööön - kanske en tesked av salt, lök, vitlök till en honungsburk full med torkad persilja. Smakade mig fram :-)
          och så fukta med olivolja /vergine/

          Smaskes!

          Hälsar Ingrid som ahde det på risnudlarna i går kväll!
           
          Citera
          Eva St
          Inlägg 18-02-2003, 19:26
          Länk hit: #7


          Medlem
          Antal inlägg: 2 514
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 58



          Du låter som min mormor gjorde "en gnutta sånt och en skvätt sånt"
          Fast det fanns ju lite mer att gå på i det du skrev ska försöka mig på detta så småningom. Vet ju att du är duktig med dina blandningar utvärtes
          så jag tror på dig även när det gäller invärtes.
          Eva St


          --------------------
          Skjut inte upp till i morgon vad du kan ha nöje av idag.

          Mitt album
           
          Citera
          Arthur
          Inlägg 06-03-2003, 23:05
          Länk hit: #8


          Medlem
          Antal inlägg: 16
          Medlem sedan:
          14-02-2003
          Medlem nr: 755



          Jag älskar också persilada!
          Behöver dock ett förtydligande - torkade kryddor men varför olja?
           
          Citera
          Ingrid på Västku...
          Inlägg 07-03-2003, 07:27
          Länk hit: #9


          Medlem
          Antal inlägg: 5 498
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 20



          Såg ju på Tinas program - persiljan skall itne simma i olja utan enbart fukta den - det är som varje persiljeblad ligger separat i burken om man tillsätter några dropapr olja.
          Och efter sett Tinas program stolpade jag till Franska Butriken här i Gbg och köpte en burk och nu förösker jag duplicera den. Mkt nöjd förutom med kvalisorten på den frystorkade persiljan.
          Där kan man nog få bättre......skall undersökas.
          Färsk är nog det ultimata - längtar efter vår.

          Hälsar Ingrid
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 02-09-2025, 00:04
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon