CITAT (elleave @ 15-05-2009, 23:37)

Rödavinbärssaft:
http://www.odla.nu/forums/index.php?showto...=rödvinbärssaftsommarkaka:
ägg
4 dl socker
4 dl mjöl
1/2 liter skivade jordgubbar, hallon eller vinbär
75 g kallt smör
4 msk råsocker
Det verkar ha ramlat bort en siffra framför "ägg" - frågan är bara vilken?

CITAT (noora @ 20-05-2009, 15:03)

Brunsås med vinbärsgele i har jag råkat ut för några gånger. Jag försökte återskapa konceptet hemma själv men misslyckades kapitalt eftersom jag försökte med hela vinbär i stället för gele...
Vad hände? alltså, på vilket sätt blev den misslyckad?
CITAT (annapanna78 @ 20-05-2009, 13:42)

Jag brukar göra svartvinbärsjuice av mina svarta vinbär. Den blir mkt god (mkt godare än saft tycker jag) och fryses in i småflaskor, tex sirapsflaskor och halvliters-PET. Juicen innehåller både bär och blad dessutom. Är någon intresserad? Isf kan jag leta fram receptet! Har man bär i frysen går det ju faktiskt koka nu då det börjar komma blad på buskarna.
Ja, jag vill gärna ha receptet!