Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hur får man bort socker i botten?
          Christoffer
          Inlägg 25-05-2009, 09:23
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 616
          Medlem sedan:
          28-11-2002
          Medlem nr: 439



          Jag har gjort maskrossirap, och till en början ser den bra ut och allting, men när
          den kallnat, så lägger sig strösockret på botten, och jag undrar om man ska ersätta
          det med något annat socker, t ex fruktos, eller blanda ut det med strösockret?

          Jag har använt mig av ett maskrosrecept där man ska ha 1 dl socker per dl maskrosavkok.
          Och jag har kokat upp sockret, men det lägger sig ändå på botten.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Christoffer
          Inlägg 27-05-2009, 13:54
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 616
          Medlem sedan:
          28-11-2002
          Medlem nr: 439



          Jag visste inte att man kunde köpa det på apoteket. Vad säljs det till för där?
          Jag antar att man kan köra med vanligt druvsocker från mataffären?
          Ska ta och köpa det idag och göra färdigt sirapen.

           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 05-08-2025, 09:30
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon