Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > festlax
          LenaTuring
          Inlägg 05-06-2004, 21:54
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 349
          Medlem sedan:
          18-04-2004
          Medlem nr: 3 326



          Jag ska ha fest. Jag ska bjuda på lax, laxen delar jag på mitten och lägger halvorna med skinnet uppåt på grovsalt i en långpanna och sedan in i ugnen. 175 grader knappt en halvtimma beror på storleken. det blir gott och så är det lättsamt.

          Problemet är: behöver tips på goda kalla/varma såser som passa till lax.
          Gärna andra tillbehör också.....


          --------------------
          "Den som söker den letar"
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          KURT
          Inlägg 07-06-2004, 15:32
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          I de flesta fall tycker jag att fisk blir bättre om man rimsaltar den några timmar innan med en socker/salt blandning. Den blir fastare i köttet och man får verkligen in kryddorna i köttet.

          När det gäller lax så är det annars bara viktigt att inte steka den alltför mycket, utan bara precis så att värmen gått igenom.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 24-07-2025, 07:38
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon