Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > starkaste chilin, användning?
          tantGröön
          Inlägg 12-09-2009, 11:41
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 132
          Medlem sedan:
          21-03-2009
          Medlem nr: 21 731



          Jag har precis skördat min första bhut jolokia chilifrukt.

          Om jag har förstått det rätt så är det världens starkaste chili.

          Är det någon här som har provat att laga mat med denna chili, eller är det bara vansinne att försöka krydda med denna frukt?

           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Anja Danmark
          Inlägg 14-09-2009, 07:46
          Länk hit: #2


          Gäster






          hvis du nøjes med at bruge spidsen, som er den mindst stærke del af chilien, og sørger for, at alle kerner og frøstolen (det hvide) er væk, så har du fjernet en meget stor del af styrken og kan bruge chilien i madlavning.

          Men den er stadig forrygende stærk, så det bedste er nok at tage et helt, renset stykke og lægge det i retten 5-10 sekunder ad gangen, tage det op og smage, om styrken passer.... Og evt. give den en omgang mere, hvis det ikke er stærkt nok, og så fjerne frugten helt, når det er nok.

          mvh
          Anja

           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 15-10-2025, 18:40
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon