Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Torkning av livsmedel, TV-serien om konservering har nått fram till torkning
          KURT
          Inlägg 21-09-2009, 12:07
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          TV-serien om konservering av mat har nått fram till torkning. Och då torkas allt från tomater och chili till frukt, bär och skinka!

          http://www.dr.dk/DR2/CamillaPlum/Mad_der_h...dsendelse_7.htm
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          ingrid fuxwall
          Inlägg 21-09-2009, 19:59
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 4 792
          Medlem sedan:
          29-05-2005
          Medlem nr: 5 891



          Instämmer - tycker att torkning är ett förträffligt sätt att spara livsmedel på, har skåpen fulla av det mesta och förvarar man det på rätt sätt håller det i evigheter men bäst av allt, när det väl har torkat krävs ingen energi för att spara det.

          Just nu håller jag på och torkar plommon - det blir underbart gott, som godis.
           
          Citera
          KURT
          Inlägg 22-09-2009, 05:27
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          CITAT (ingrid fuxwall @ 21-09-2009, 19:59) *
          Instämmer - tycker att torkning är ett förträffligt sätt att spara livsmedel på, har skåpen fulla av det mesta och förvarar man det på rätt sätt håller det i evigheter men bäst av allt, när det väl har torkat krävs ingen energi för att spara det.

          Just nu håller jag på och torkar plommon - det blir underbart gott, som godis.



          Hur torkar du plommonen? Halverade eller kokar du bärmos och torkar som Camilla Plum?
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 10-08-2025, 01:34
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon