Medlem
Antal inlägg: 12
Medlem sedan: 12-04-2003
Medlem nr: 1 116
Sår alltid sallad i min drivbänk och har nu kunnat njuta av Ruccola och olika plocksallader i någon månad. Det gör att jag strax kommer att så ytterligare en omgång brevid den nuvarande för att förlänga salladstiden. Älskar att äta färsk sallad både som sallad och på frukostsmörgåsen! Problemet är min Ruccola, den har fått växtkraft som heter duga i år och jag måste "rensa" bort MASSOR och snart kommer den att vara så stor att den inte smakar så bra. Tycker det är synd att kasta all god Ruccola på komposten men vad kan man annars göra för att spara den? Finns det någon som har några goda recept med massor av Ruccola som går att frysa eller el.dyl. ?
Medlem
Antal inlägg: 1 491
Medlem sedan: 13-05-2004
Medlem nr: 3 603
Jag brukar göra pastasås med gorgonzola, champinjoner, lite vitlök och massor med grovhackad ruccola. Den går att frysa, om det blir något över, vill säga, den är himla god....