Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Chilin, vad ska jag göra?
          Annkina
          Inlägg 16-09-2009, 07:49
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 400
          Medlem sedan:
          11-06-2005
          Medlem nr: 5 974



          Dags att skörda chilin här, men vad ska jag göra med den?
          Har torkad och har färska nedfrysta. Så nu vill jag laga till nått, men vad?

          Tips önskas!


          --------------------
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Åsa, mälardalen ...
          Inlägg 22-09-2009, 20:19
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 18 595
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 31



          Man sänker pH värdet med något surt ex. vinäger el. ättika


          --------------------
          Mvh Åsa


          Människor kan diskutera, men naturen agerar. (Voltaire)
           
          Citera
          smuleborg
          Inlägg 22-09-2009, 20:32
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 1 623
          Medlem sedan:
          31-05-2007
          Medlem nr: 10 799



          CITAT (Åsa, mälardalen zon 2 @ 22-09-2009, 21:19) *
          Man sänker pH värdet med något surt ex. vinäger el. ättika


          Nu känner jag mig riktigt dum, men tack.


          --------------------
          smuleborg - i ett torp mitt i skogen, tre mil norr om Stockholm.

           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Annkina   Chilin   16-09-2009, 07:49
          Platinum   Det finns ju väldigt mycket man kan kryddsätta med...   16-09-2009, 09:02
          Annkina   Det finns ju väldigt mycket man kan kryddsätta med...   16-09-2009, 09:20
          Chamomille   Vi brukar finhacka stark chili och lägga ner i olj...   16-09-2009, 09:50
          KURT   Gör man såser eller liknande och skall förvara dem...   16-09-2009, 11:11
          smuleborg   Gör man såser eller liknande och skall förvara dem...   22-09-2009, 20:06
          Anja Danmark   En lækker chilipasta: 10 friske chilier, 1 spsk. ...   16-09-2009, 21:33
          Malin_MeL   En lækker chilipasta: 10 friske chilier, 1 spsk. ...   20-09-2009, 09:28
          Platinum   det är två ord som jag inte förstår spsk, är det ...   20-09-2009, 09:49
          elleave   Kan det här vara något? Egen sweetchili: http://ww...   16-09-2009, 23:45
          Vippan   Tacj tjejer för bra chili recept dom ska jag prova...   17-09-2009, 08:39
          skogstroll   jag brukar dela dem och torka dem i ugnen (varmluf...   18-09-2009, 08:00
          Platinum   Hittade denna sajt när jag var ute och googlade ef...   20-09-2009, 08:37
          Skruttis   Hittade denna sajt när jag var ute och googlade ef...   22-09-2009, 07:28
          Anja Danmark   hej - lidt sent svar.... Ja - knust = krossad...   22-09-2009, 07:34
          Platinum   Någon som sitter på en salsadip eller salsasås som...   23-09-2009, 05:38
          josohl   Jag brukar lägga in chili enligt detta recept från...   27-09-2009, 18:03
          Husihelvete   Jag trär upp mina chilisar på en sytråd och låter ...   28-09-2009, 09:46


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 24-07-2025, 13:00
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon