Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Chilin, vad ska jag göra?
          Annkina
          Inlägg 16-09-2009, 07:49
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 400
          Medlem sedan:
          11-06-2005
          Medlem nr: 5 974



          Dags att skörda chilin här, men vad ska jag göra med den?
          Har torkad och har färska nedfrysta. Så nu vill jag laga till nått, men vad?

          Tips önskas!


          --------------------
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Platinum
          Inlägg 23-09-2009, 05:38
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 212
          Medlem sedan:
          13-06-2008
          Medlem nr: 16 777



          Någon som sitter på en salsadip eller salsasås som är lagringsbar?

          Alla recept jag hittar när jag googlar är sådana som är avsedda för direktkonsumtion och jag är ute efter en som går att lagra i matkällaren och passande till tacos eller som dipp till chips.


          --------------------
          Ooops!

          Fotobloggar och Makrofotobloggar gör jag när jag inte gör annat. Titta in om du har lust.
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Annkina   Chilin   16-09-2009, 07:49
          Platinum   Det finns ju väldigt mycket man kan kryddsätta med...   16-09-2009, 09:02
          Annkina   Det finns ju väldigt mycket man kan kryddsätta med...   16-09-2009, 09:20
          Chamomille   Vi brukar finhacka stark chili och lägga ner i olj...   16-09-2009, 09:50
          KURT   Gör man såser eller liknande och skall förvara dem...   16-09-2009, 11:11
          smuleborg   Gör man såser eller liknande och skall förvara dem...   22-09-2009, 20:06
          Anja Danmark   En lækker chilipasta: 10 friske chilier, 1 spsk. ...   16-09-2009, 21:33
          Malin_MeL   En lækker chilipasta: 10 friske chilier, 1 spsk. ...   20-09-2009, 09:28
          Platinum   det är två ord som jag inte förstår spsk, är det ...   20-09-2009, 09:49
          elleave   Kan det här vara något? Egen sweetchili: http://ww...   16-09-2009, 23:45
          Vippan   Tacj tjejer för bra chili recept dom ska jag prova...   17-09-2009, 08:39
          skogstroll   jag brukar dela dem och torka dem i ugnen (varmluf...   18-09-2009, 08:00
          Platinum   Hittade denna sajt när jag var ute och googlade ef...   20-09-2009, 08:37
          Skruttis   Hittade denna sajt när jag var ute och googlade ef...   22-09-2009, 07:28
          Anja Danmark   hej - lidt sent svar.... Ja - knust = krossad...   22-09-2009, 07:34
          Åsa, mälardalen zon 2   Man sänker pH värdet med något surt ex. vinäger el...   22-09-2009, 20:19
          smuleborg   Man sänker pH värdet med något surt ex. vinäger el...   22-09-2009, 20:32
          josohl   Jag brukar lägga in chili enligt detta recept från...   27-09-2009, 18:03
          Husihelvete   Jag trär upp mina chilisar på en sytråd och låter ...   28-09-2009, 09:46


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 27-07-2025, 16:20
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon