Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > starkaste chilin, användning?
          tantGröön
          Inlägg 12-09-2009, 11:41
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 132
          Medlem sedan:
          21-03-2009
          Medlem nr: 21 731



          Jag har precis skördat min första bhut jolokia chilifrukt.

          Om jag har förstått det rätt så är det världens starkaste chili.

          Är det någon här som har provat att laga mat med denna chili, eller är det bara vansinne att försöka krydda med denna frukt?

           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Peztis
          Inlägg 26-09-2009, 19:49
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 8 521
          Medlem sedan:
          18-01-2009
          Medlem nr: 20 608



          Borde det inte funka att bara rensa den och stoppa nedden i olja - inte koka den, alltså.

          Och sedan använda oljan, tänkte jag.

          Eller stoppa ned i brännvin och skräm slaget på folk! smile.gif


          --------------------


          * ~~~ * Besök gärna min blogg bladsomblad.blogspot.com * ~~~ *
           
          Citera
          KURT
          Inlägg 27-09-2009, 06:03
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          CITAT (Peztis @ 26-09-2009, 19:49) *
          Borde det inte funka att bara rensa den och stoppa nedden i olja - inte koka den, alltså.

          Och sedan använda oljan, tänkte jag.

          Eller stoppa ned i brännvin och skräm slaget på folk! smile.gif



          Stoppar man kryddor eller grönsaker som inte är torra, utan innehåller vatten i olja, så kan det växa otrevliga bakterier där. Skall man lägga in i olja så skall det antingen vara torra kryddor, eller så skall man sänka pH-värdet eller ha salt för att förhindra bakterietillväxt.

          Lägger man in i sprit eller ättika, så är det inga problem.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 16-10-2025, 04:43
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon