CITAT (ängsvädd @ 24-11-2009, 11:05)

Jag köper Änglamarks KRAV-märkta skinka när det gäller kött. Har dessa grisar haft det bra?
Ibland köper jag grillad kyckling - har tyvärr inte hittat KRAV-märkt.
Vissa säger att de haft det bra, som jag ser det har de haft det bättre än konventionellt uppfödda grisar men inte bra. Kycklingar är de som har det värst inom djurindustrin i Sverige och i många andra länder. Det har jag inte hört talas om KRAV-märkt heller, någon kanske vet varför?
CITAT
Men hur ska man gå tillväga för att djurskyddsinspektionen förbättras?
Ingen aning, det känns svårare att påverka det än att påverka genom att minska efterfrågan genom att sluta konsumera animalier och betala deras löner.
Det vore bra om det fanns något lätt sätt att påverka där. Det enda jag vet är att stöda djurrätts- och djurskyddsorganisationer som arbetar med det.