CITAT (Bee @ 26-11-2009, 16:26)

Pejori, jag har varit på Orienthuset och jag måste säga att jag tyckte inte att priserna imponerade. Jo, det frysta lammet från Nya Zeeland hade bra pris.
Det jag saknar är svenskt lammkött till bra pris. Nu under hösten, slakttid, har jag inte hittat färskt till bra pris så som man kunde förr. ..... Eh,, hm.... det var nog rätt många år sen när jag nu tänker på det
Jag minns tidigt 90-tal när jag köpte helt, färskt lamm via en väninna i Skåne. Milde tid, så gott det köttet doftade!
Man ser ju rätt mycket får och lamm ute på fälten när man är ute och kör. Vad gör dom med dom eftersom dom inte dyker upp i butikerna?
Jesus!!!!
Jag äter inte själv lamm, men har en god vän som är fårbonde på Gottland och varje sommar får jag hem ett
nyslaktat lamm till.....
Hundarna
Men annars så är orienthusets priser helt ok...
40 kr/kg för nötfärs är billigt och jag som älskar kalvlever betalar 40kr/kilot där...
Det som produceras här, fryses ner och säljs svindyrt på ICA maxi.
Redigerat av pejori: 26-11-2009, 16:32