Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Jäsningsmedel, bikarbonat vs hjorthornssalt
          LasseB
          Inlägg 27-11-2009, 15:30
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 513
          Medlem sedan:
          16-08-2007
          Medlem nr: 12 065



          Fick ett recept av Myosotis på Lebkuchen och i den är det hjorthonssalt och pottaska ( som går att ersätta med bikarbonat)

          Har aldrig blivit klok på när man kan/ska använda bikarbonat och när man ska/kan använd hjorthornssalt
          Någon som har en bra minnesregel
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Myosotis
          Inlägg 27-11-2009, 16:14
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 19 798
          Medlem sedan:
          30-09-2007
          Medlem nr: 12 674



          Ingen aning tyvärr. Men det slog mig att degen ju ska vila 1-2 dygn, tål bikarbonatet det? Jag vet faktiskt inte varför degen ska vila, kan det vara på grund av pottaskan?!


          --------------------
          Det ska gå.

           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 04-08-2025, 04:04
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon