Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > För rinnig chokladkräm, hjälp!
          Pius
          Inlägg 23-12-2009, 14:03
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 1 060
          Medlem sedan:
          13-11-2002
          Medlem nr: 352



          Jag gjorde vitchokladkräm igår, ställde den i kylen som det står i receptet, men idag när jag kollar in den så är den alldeles för rinnig.

          Jag ska ha den i en drömtårta, så vad gör jag med den för att den ska bli stabilare?

          Pius


          --------------------
          Pius, zon 1
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Maggan H
          Inlägg 23-12-2009, 15:52
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 4 173
          Medlem sedan:
          28-09-2003
          Medlem nr: 2 369



          Gelatin, i pulver el blad, hantera efter anv på förpackningen. Efter att det har lösts upp så vispa ner direkt i den kalla smeten och kyl igen.


          --------------------
          MVH Maggan

          Bor och odlar i zon 1 NÖ Skåne
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 23-07-2025, 08:40
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon