Medlem
Antal inlägg: 8 521
Medlem sedan: 18-01-2009
Medlem nr: 20 608
Nu har jag allt provat på något nytt!
Jag har gjort en sockerkaka med kakao i, skurit så det är två lager och däremellan brett chokladpudding och lagt maränger. Chokladpuddingen är inte vanlig "Ekströms" utan jugoslavisk variant (finns bl a på ICA's sortiment med "annorlunda" mat) så den är lite segare i konsistensen.
Tänkte imorgon innan servering klä kakan med vispad grädde och garnera med blått strössel och blå "gravyrfärg" då sonen har fyllt fem år. Fem blå ljus också, så klart!
men vad tror ni om blandningen chokladkaka, maränger och chokladpudding/kräm med grädde överst. Det borde väl funka? Tycker i alla fall att det låter väldigt gott ihop... Vi får välan se...
Medlem
Antal inlägg: 4 213
Medlem sedan: 07-02-2007
Medlem nr: 9 061
Låter väldigt gott, men jag hade nog tagit konserverade mandarinklyftor istället för maräng, men nu är ju jag sådan att jag gillar inte när det är för sött annars låter det väldigt gott