Bock: Jag har för mig att fröerna ska klara köldgrader, men då ska de väl helst vara typ 100% torra först. Om du frös in dem i chilifrukterna så var de ju förmodligen inte helt torra utan ganska fuktiga? Då är nog risken större att de kan ha frusit sönder.
Men jag har inte 100 koll på detta så någon annan får gärna fylla i och bekräfta eller rätta mig

Sedan måste jag säga att du har ett perfekt litet rum för odlingen! Där måste det väl växa bra va?
Du hade även valt ut bra sorter tycker jag, du hade ju lyckats med det som inte jag kan lyckas med. Alltså att blanda alla möjliga smaker och styrkor.
Själv så ser min planering för chili ut såhär:
Naga Morich - Kommit Upp
7-pod - Kom upp idag
Bhut Chocolate (Choklad Bhut Jolokia) - Ligger o myser i jorden fort.
Trinidad Scorpion, Morouga Blend - Fröna finns väl ute på något postkontor i världen

7-pod Jonah Strain - Samma öde som ovan
Yellow Bhut Jolokia - Beställdes idag, kommer väl nästa vecka eller måndagen därpå
Trinidad Douglah - Om Pata delar med sig
Pimenta Da Neyde - Samma lika som ovan!

Så det är ju ganska stark här
Men ska även peta ner Redskin Paprika för att jämna ut det lite iaf!