info@odla.nu
Frågor & Svar
Växtlexikon
Certifierad Trygg e-handel
Sök
✕
Sökresultat för
Produkter
Kategorier
Visa alla resultat
Meny
Inspiration
Shop
✕
Sökresultat för
Produkter
Kategorier
Visa alla resultat
Användarvillkor
Hjälp
Sök
|
Medlemmar
|
Kalender
|
Chat
|
Album
|
Sök endast i den här avdelningen?
Avancerad sökning
Välkommen som gäst
(
Logga in
|
Registrera
)
Trädgårdsforumet
>
Snack om övrigt
>
Mat och recept
Mjölksyrning av grönsaker
, Brukar ni göra det?
Alternativ
Christa
Visa medlemsprofil
Mitt gamla album
Alla mina inlägg
14-01-2010, 13:08
Länk hit:
#1
Medlem
Antal inlägg: 3 778
Medlem sedan:
02-01-2006
Medlem nr: 6 894
Åt en mjölksyrad gurka till lunchen och funderade på om det är någon mer än jag som brukar mjölksyrejäsa grönsaker.
Svar
niggle
Visa medlemsprofil
Mina album
Alla mina inlägg
15-01-2010, 18:38
Länk hit:
#2
Medlem
Antal inlägg: 459
Medlem sedan:
28-10-2009
Medlem nr: 26 668
Betyder det att jag är ute och cyklar? Att det inte går att mjölksyra sill?
undrar
Niggle
Inlägg i den här tråden
Christa
Mjölksyrning av grönsaker
14-01-2010, 13:08
Sussie F-Flower
Jag har aldrig gjort det själv men jag är väldigt ...
14-01-2010, 13:19
Peztis
Min svärmor brukar ibland syra vitkål själv, tror ...
14-01-2010, 13:33
Åsa, mälardalen zon 2
Min svärmor brukar ibland syra vitkål själv, tror ...
15-01-2010, 18:07
skogstroll
jag älskar surkål, ska försöka mig på det i höst :...
14-01-2010, 13:34
Anma
Har aldrig ens kommit på att det finns något som h...
14-01-2010, 13:35
skogstroll
Har aldrig ens kommit på att det finns något som h...
14-01-2010, 13:40
Eva i Höga
Har aldrig gjort det men har samlat på mig en mass...
14-01-2010, 13:40
Sussie F-Flower
Har aldrig gjort det men har samlat på mig en mass...
14-01-2010, 13:47
Christa
Hinner inte berätta just nu men om ni kolla på sur...
14-01-2010, 13:43
Peztis
Christa: Fast min svärmor gjorde det i en hink på ...
14-01-2010, 13:56
Gossen Ruda
Kan skeptikern, jag alltså, få reda på vad som är ...
14-01-2010, 17:08
Markus_H
Kan skeptikern, jag alltså, få reda på vad som är ...
14-01-2010, 17:19
Sussie F-Flower
Kan skeptikern, jag alltså, få reda på vad som är ...
14-01-2010, 17:50
Nicoline
Kan skeptikern, jag alltså, få reda på vad som är ...
20-01-2010, 16:25
KURT
Men naturligtvis har vi mjölksyrabakterier i tarme...
14-01-2010, 17:19
Gossen Ruda
Jo, bakterier gillar inte surt. Därför producerar ...
14-01-2010, 18:17
Sussie F-Flower
Frågan som jag aldrig fått svar på är om dessa mjö...
14-01-2010, 18:29
zissi
För länge sen gick jag en kurs i mjölksyrning av g...
14-01-2010, 18:18
Christa
Tistelvinds surkål tycker jag är god så när vi int...
14-01-2010, 18:37
KURT
De överlever inte i längden i magsäcken, däremot ö...
14-01-2010, 18:41
Gossen Ruda
Misstänkte det var så, hade miljön i vårat tarmsys...
14-01-2010, 19:13
KURT
Misstänkte det var så, hade miljön i vårat tarmsys...
14-01-2010, 19:45
guby
Jag har syrat vitkål och då gjorde jag så här: jag...
14-01-2010, 19:47
Markus_H
Jag har syrat vitkål och då gjorde jag så här: jag...
14-01-2010, 23:10
niggle
I Tyskland finns det mjölksyrad sill, Rollmops och...
15-01-2010, 17:17
KURT
I Tyskland finns det mjölksyrad sill, Rollmops och...
15-01-2010, 18:04
niggle
Betyder det att jag är ute och cyklar? Att det int...
15-01-2010, 18:38
KURT
Betyder det att jag är ute och cyklar? Att det int...
15-01-2010, 18:43
Peztis
Åsa: Så som jag förstår det så gör hon ungefär så...
16-01-2010, 17:07
Åsa, mälardalen zon 2
Åsa: Så som jag förstår det så gör hon ungefär så...
18-01-2010, 16:59
KURT
Annars kan man nog syra lite spädare kål som hela ...
16-01-2010, 17:12
Peztis
Vad kul! Säg till hur det gick! Det var l...
19-01-2010, 16:28
skogstroll
jag ska testa surkål på spetskål i höst.... om skö...
20-01-2010, 16:30
Nicoline
Jag testade en metod att mjöksyra grönsaker för ng...
20-01-2010, 16:30
Markus_H
Jag testade en metod att mjöksyra grönsaker för ng...
20-01-2010, 17:06
Nicoline
svartvinbärsblad lär vara naturligt rika på mjölks...
21-01-2010, 12:42
Simplicity
Alla frukter och grönsaker har mjölksyrebakterier ...
29-01-2010, 21:05
Maridan
Det var intressant att läsa allt som ni skrev om s...
04-02-2010, 18:44
Rosmarin
Här är en bra länk som jag använt mig av. Mjölksy...
12-02-2010, 09:18
Gå till: Mat och recept
1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
0 medlem(mar):
Index
Sök
Hjälp
Redaktionens hörna
|-- Artikelnytt
|-- Forumvärd, moderatorer och trivselregler
|-- Tävlingar och aktiviteter
Trädgårdsforum
|-- Småprat om trädgård
|-- Prydnadsväxter
|-- Träd, buskar och häckar
|-- Förkultivering och förökning
|-- Krukväxter
|-- Köksträdgården
|-- Ogräs och skadedjur
|-- Balkong, terrass och uterum
|-- Växthuset
|-- Jord, kompost och gödning
|-- Rosor
|-- Klematis och klätterväxter
|-- Kryddväxter
|-- Koloniträdgård och stadsodling
|-- Bygga
|-- Pallkrageklubben
|-- Vatten i trädgården
|-- Resor och evenemang
|-- Redskap, maskiner, växtbelysning
Snack om övrigt
|-- Natur
|-- Husdjur
|-- Hälsa och friskvård
|-- Mat och recept
|-- Småprat
|-- Fotografering
|-- Datorfrågor
Forumteknik
|-- Support
|-- Testforum
|-- Synpunkter och förslag
Visningsläge:
Ändra till: Standard
·
Ändra till: Linjär+
·
Trådad
Prenumerera på nya svar
·
Tipsa en vän om den här tråden
·
Utskriftsversion
·
Prenumerera på den här avdelningen
Enkel version
Datum och tid: 29-07-2025, 09:39
Nyhetsbrev
Missa inga nyheter!
E-postadress
Startsida
Frågor & svar
Bloggar
Kalender
Köp & sälj
Forum
Kontakt & Info
Länkar
Vykort
Inne
Ute
Balkong och uterum
Växthus
Växtlexikon