CITAT (Gita @ 29-01-2010, 14:47)

Pulverkaffe för det mesta, det är en vana efter alla år i segelbåt. När vi har gäster gör vi pulverkaffe direkt i en kanna och många brukar säga att vi serverar väldigt gott kaffe. Det kan hända att vi någon enstaka gång köper smaksatta (gillar apelsin) kaffebönor och mal och brygger. Ute på stan blir det latte, kokkaffe som blev riktigt gott kunde bara min mamma göra så det blir det aldrig numera.
Värst av allt är nog ändå bryggkaffe som stått på varmhållning för länge.
Gita
Hehe! Det där kaffet som stått på för länge smakar som om man bryggt det på gamla fimpar!
Bättre att hälla upp det på termos direkt det är färdigbryggt.
På mitt gamla jobb diskades kaffebryggaren nästan aldrig, sköljdes bara ur. Det gav också en tråkig bismak av gammal fimp...
Redigerat av Simplicity: 29-01-2010, 14:53