Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hovmästarsås - Gravlaxsås, skillnad???
          gammelnalle
          Inlägg 08-07-2004, 19:11
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 5 511
          Medlem sedan:
          13-04-2003
          Medlem nr: 1 130



          Köpte gravad lax rolleyes.gif oj vad det vattnas i munnen.... och kom på att en "sås" bör jag ju ha till...
          Jag TROR att jag alltid haft "hovmästarsås" (uppkallad efter en hovslagare kanske ??? biggrin.gif ) , men på sås-hyllan fanns även gravlaxsås...
          JAG kunde inte SE någon skillnad.. gul med "mojs" i... och av innehållsdeklarationen blir man bara magsjuk...

          så gott folk... gjorde jag rätt som valde hovmästarsåsen... tänkte att den kan jag nog ha till annat också....

          kanske skulle jag frågat först och fått en massa spännande recept som jag ändå inte klarar av att göra....???? biggrin.gif laugh.gif tongue.gif


          --------------------
          Gammelnalle


          "Den som ställer många frågor,
          ökar mångas visdom."
          Kongolesiskt ordspråk
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          *Felix matte*
          Inlägg 08-07-2004, 19:57
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 14 005
          Medlem sedan:
          27-11-2002
          Medlem nr: 429



          Ugnstemperaturen kan du strunta i... såvida du inte skall ugnsbaka såsen laugh.gif Javisst blir vi lurade... eller kanske inte;) vad jag sett så har burkarna samma kilopris.
          Medge att det vattnas i mun när man läser Motala Flugfiskares beskrivning..
          "Efter att ha tittat på de upplagda laxskivorna en stund för att få igång salivationen, tar man en knäckebrödsskiva (rostat bröd går också bra) , smörar den sakta och lyfter på 2 – 3 feta, glänsande skivor av den gravade laxen. Av såsen tar man en tesked som man låter droppa ner över smörgåsen strax innan man sätter tänderna i en. Avrunda med en ljus lager, t ex Bitburger eller Jever."
          De här mumsiga (såsen finns under laxen) inmundigades häromdan


           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 23-07-2025, 03:05
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon