Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Fermenteringsfråga.
          Grisslan
          Inlägg 20-02-2010, 03:49
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2
          Medlem sedan:
          19-02-2010
          Medlem nr: 28 043



          Hur, varför, när, vad fermentera?
          Har suttit och spånat lite men inte hittat något som egentligen ger mej alla svar jag söker. Någon som brukar fermentera frö eller som iaf känner till ämnet?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Peztis
          Inlägg 20-02-2010, 16:09
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 8 521
          Medlem sedan:
          18-01-2009
          Medlem nr: 20 608



          Fast vet du Åsa, i Bonniers Trädgårdsskola så säger de att det SKA komma mögel på ytan. Och jag är ganska säker på att Gunnel (eller om det var någon som gästspelade) visade samma sak för en massa år sedan i Gröna Rum.

          Själv har jag dock aldrig gjort så att det blivit mögel utan låtit det stå någon dag i vatten, rört runt och sedan har jag gnuggat rent med papper eller i en sil, sköljt, torkat. Men då har de inte blivit fermenterade, endast rensade.


          --------------------


          * ~~~ * Besök gärna min blogg bladsomblad.blogspot.com * ~~~ *
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 06-08-2025, 05:56
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon