Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Förbereda pajskal
          Monarda
          Inlägg 15-03-2010, 12:42
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 4 644
          Medlem sedan:
          06-03-2005
          Medlem nr: 5 125



          Det brukar ju stå i recepten att pajskalen ska vila i kylen ca 30 minuter. Eftersom jag skulle behöva förbereda undrar jag om det funkar att dom står i kylen över natten? Eller blir det några oönskade effekter?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          lorentz
          Inlägg 18-03-2010, 22:36
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 166
          Medlem sedan:
          11-01-2010
          Medlem nr: 27 325



          När jag åker till landet brukar jag dagen före göra pajdeg på 1.5dl grahamsmjöl och 1.5dl vetemjöl 100-150gr margarin
          Degen trycker jag ut i en springform och sätter in i kylen.
          När jag kommer upp till landet fyller jag pajen och häller äggstanning över, 3 ägg och 3 dl mjölk.
          Jag brukar fräsa grönsaker med timjan och vitlök som jag varvar med ädelost.
          Ca 45 min- 1 timme i ugnen låt svalna i 10-15 min innan du äter.
           
          Citera
          Sussie F-Flower
          Inlägg 18-03-2010, 22:48
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 3 217
          Medlem sedan:
          25-03-2008
          Medlem nr: 14 814



          CITAT (lorentz @ 18-03-2010, 22:36) *
          När jag åker till landet brukar jag dagen före göra pajdeg på 1.5dl grahamsmjöl och 1.5dl vetemjöl 100-150gr margarin
          Degen trycker jag ut i en springform och sätter in i kylen.
          När jag kommer upp till landet fyller jag pajen och häller äggstanning över, 3 ägg och 3 dl mjölk.
          Jag brukar fräsa grönsaker med timjan och vitlök som jag varvar med ädelost.
          Ca 45 min- 1 timme i ugnen låt svalna i 10-15 min innan du äter.



          -Nämen!!! DET lät gott!!! Det ska jag prova, vid tillfälle...
          Vilka grönsaker brukar du vanligtvis använda att fräsa...?
          Tack Lorentz! smiley_small_hug.gif
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-08-2025, 00:50
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon