Jag har flera gånger gjort (allergivänlig) vaniljkräm på kokosmjölk och rismjölk och jag tycker att vanilj och kokos är väldigt gott ihop. Mitt recept: 2 msk vaniljsocker 2 msk socker 2 dl kokosmjölk 3 dl rismjölk 2 msk margarin 2 msk potatismjöl
Minskar man på redningen blir det ju sås i stället och rismjölken kan man ju byta mot vanlig mjölk/grädde allt efter tycke och smak. Enda tråkiga med denna allergivariant att den blir trist i färgen, men med smör/mjölk borde den se trevligare ut. Tycker definitivt att du ska prova att koka själv, tar bara några minuter, och du slipper alla onödiga E-nummer.
Redigerat av JRo: 19-03-2010, 12:57
--------------------
750 kvm villaträdgård i Mölndal (zon 2) och torp med obegränsade odlingsmöjligheter.
|