Min tanke har varit under några år att sprida skörden över så lång tid det bara går, välja olika arter och sorter så att om någon / några växter inte lyckas något år han man ändå mycket av dom andra.
Jag har funderat mycket kring förvaringen och tycker att vinterpumpor är suveränt mat!
Som förvarar sig själva i en väldigt snygg förpakning

Ett par år har jag testat asiatiska bladgrönsaker och ger mig inte även om tex. loppor eller något annat käkade upp allt som kom upp överhuvudtaget.
I år satte jag förodlade plantor, nu ska vi se ...
Sedan har jag lärt mig att man ska börja förvaringen tidigt.
Nu, även om det kan bli små mängder , så måste det ske vecka efter vecka för att skörden till sist bli förvarat på något sätt.
hittills har jag torkat stevia från en övervintrat planta och det kan vara dax att frysa in också lite rabarber.
men just nu bakar vi pajer av det på löpande band...
Alternativ är en guldgruva för mycket!
man skulle kunna läsa där 5 år utan avbrott

Det som jag behöver är bara en gård !
Vi letar ....