CITAT (Bee @ 02-05-2010, 22:45)

Men lägger man inte allt gojset inkl kycklingbitarna ovanpå riset? - Det var så jag lärde mig det på 70-talet. Allt i en form. Tycker fortfarande det är väldigt gott även om det var länge sen sist.
Är väl som med allt annat som är populärt att det finns lika många varianter som tillagare nästan

Drömskinka gör jag också ibland, mest på sommaren av nån anledning. Gjorde det ofta i husvagnen eftersom det gick o göra i micron och burkskinka va liksom regnvädersmat där

Gör också en fläskfilé med grädde och chilisås, bryner och skivar köttet och lägger det i smord form på kokt ris, lägger på skivade champinjoner och strimlad paprika och så gräddchilisåsen o sist riven ost. Smarrigt värre och
NU blev jag hungrig 
CITAT (skogstroll @ 27-04-2010, 09:16)

jag tycker det är gott fast inte jordnötterna.... drömskinka tänker jag är en sån där typisk 70-talsrätt också... kassler med grädde o tomat i ugnen... gott gott.
En gång hade vi en retromiddag hos mor och far där vi fick äta våra favoriträtter från när vi var små, det var mums filibabba 
Vilken rolig idé