Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Rabarber i sockerkaka, Blir den blöt?
          Solstorm
          Inlägg 07-06-2010, 14:09
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 933
          Medlem sedan:
          03-01-2008
          Medlem nr: 13 452



          Vad händer om man bakar vanlig sockerkaka och lägger i bitar av rabarber så som man kan göra med äpple? Är rabarbern för blöt så kakan bara blir blöt eller vad händer? Är det någon som har prövat? (Heter det provat eller prövat förresten?)
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Felicia M
          Inlägg 19-06-2010, 20:09
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 110
          Medlem sedan:
          19-05-2008
          Medlem nr: 16 220



          Jag tycker också att det blir jättebra med färska rabarber i kakan. Men inte om de varit frysta: då blir det vattnigt. Jag brukar tina dem och sedan krama ur vattnet litet innan jag har i dem i kakan.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 03-01-2026, 03:08
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon