CITAT (*Stintan* @ 15-07-2010, 13:15)

Ja det kan jag men med måtta och man får ju anpassa resten av kosten då dvs dra ner på mjölkprodukterna. I början försökte jag hålla kolhydraterna till max 20gr/dag men det är inte nödvändigt längre. Äter man LCHF för att gå ner i vikt så bör man ju hålla intaget så lågt som möjligt för att få effekt. Nu kanske jag normalt ligger på 50-60gr/dag men fortfarande kan jag tillåta mig att fuska ibland.
Märker du av några negativa effekter när du "fuskar"?
CITAT (netaave @ 15-07-2010, 13:36)

Man ska aldrig spara överblivet ris, bulgur eller pasta, blir jättefort dåligt.
Vi äter nog mer bulgur än ris nu för tiden (men bara gröna påsen från coop) tycker det är godare men kör knappt dl /person av jasminris iaf. Annars är det väl rekommenderat 0.5 dl/portion.
Det har jag aldrig märkt. Har man bara ett tillräckligt kallt kylskåp och kyler av resterna direkt efter maten så förstår jag inte varför det skulle bli dåligt. Sedan vet jag inte hur många dagar man kan spara det. Nu skall jag äta ris som jag sparat sedan lunchen. På vilket sätt menar du att det skulle bli dåligt om man sparar det några dagar i kylen?
Mamma brukade göra makaronipudding av överbliven pasta.