Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Frysa rå squash, går det?
          rosita
          Inlägg 08-08-2010, 14:47
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 781
          Medlem sedan:
          26-04-2005
          Medlem nr: 5 587



          Hittills har jag skördat minst 20 kg squash och har börjat fundera på hur jag kan förvara den. Jag brukar förvara de stora squashen i förrådet och där håller de sig ca 3 månader. För att ha tillgång till squash i vinter, hade det varit jättebra att frysa in också. I skördetider är tiden knapp och därför skulle det vara enkelt om jag bara kunde t.ex. skiva eller hacka den och sedan frysa in direkt utan förvällning. Är det någon som provat?


          --------------------
          Rosita zon 1

          www.ankispassion.blogg.se

          www.dromtolkning.blogg.se
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          rosita
          Inlägg 08-08-2010, 21:11
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 781
          Medlem sedan:
          26-04-2005
          Medlem nr: 5 587



          Men du har aldrig provat att frysa in den rå, eller?


          --------------------
          Rosita zon 1

          www.ankispassion.blogg.se

          www.dromtolkning.blogg.se
           
          Citera
          Christa
          Inlägg 09-08-2010, 17:31
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 3 778
          Medlem sedan:
          02-01-2006
          Medlem nr: 6 894



          CITAT (rosita @ 08-08-2010, 22:11) *
          Men du har aldrig provat att frysa in den rå, eller?


          Nej men jag har frusit in rå pumpa. Den har jag dock använt i bröd så jag körde den med mixer efter att den hade tinat. Det som händer är väl att den för lorar sin krispighet. Squash kan nog bli ganska lös så det beror ju på vad man skall ha den till. I vissa fall kan det kanske vara en fördel. Squash är ju annars ganska hårdkokt.

          Annars är det ju behändigt att låta dem bli stora och spara dem som de är.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 16-10-2025, 10:34
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon