Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Nötkött som på kinarestaurang
          Mollis
          Inlägg 19-08-2010, 15:11
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 425
          Medlem sedan:
          12-06-2007
          Medlem nr: 10 996



          Ett litet tips om nu någon inte skulle veta...om du vill ha ditt nötkött så där mört som man får det på kinarestaurangen, blanda i lite bikarbonat i marinaden innan du steker/wokar det.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Blomstertanten
          Inlägg 21-08-2010, 13:08
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 5 380
          Medlem sedan:
          03-08-2003
          Medlem nr: 2 004



          CITAT (Mollis @ 19-08-2010, 16:11) *
          Ett litet tips om nu någon inte skulle veta...om du vill ha ditt nötkött så där mört som man får det på kinarestaurangen, blanda i lite bikarbonat i marinaden innan du steker/wokar det.

          Annars funkar det alldeles utmärkt att ha i vinäger i marinaden! Man kan tillexempel använda egen smaksatt vinäger, då får man ju både smak och köttet blir dessutom mörare tummenupp.gif


          --------------------
          Glanshammar Närke Zon 3

          Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov

          Vår vision är självklar och enkel, och samtidigt helt omvälvande. Den är allas lika värde och allas frihet. Vi kan inte drömma om, inte arbeta för, något mindre. Därför är vi socialister och feminister.


           
          Citera
          Mollis
          Inlägg 22-08-2010, 06:44
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 2 425
          Medlem sedan:
          12-06-2007
          Medlem nr: 10 996



          CITAT (Blomstertanten @ 21-08-2010, 14:08) *
          Annars funkar det alldeles utmärkt att ha i vinäger i marinaden! Man kan tillexempel använda egen smaksatt vinäger, då får man ju både smak och köttet blir dessutom mörare tummenupp.gif


          Jo men visst, jag har alltid balsamvinäger i marinaden när jag ska grilla t ex, men för just kinamat gör inte det tricket ,man kan ha både sin favoritvinäger och lite bikarbonat så blir det rätt konsistens. Om man inte är ute efter kinamats-stuket så låter man bli bikarbonatet.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-09-2025, 12:04
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon