CITAT (Anja Danmark @ 13-10-2010, 20:54)

Hej Peztis -
her en opskrift på dansk - det er meget let at lave. Bare spørg, hvis noget skal oversættes - så prøver jeg!
mvh
Anja
Syltet (inlagd) snackpeber (paprika)
1 kg peberfrugt
3 spsk. salt pr. l. vand
konserveringsmiddel
Lage:
4 dl. eddike
250 g. sukker
1-2 spsk. sennepskorn
12-14 hele peberkorn.
Skær de rensede peberfrugter i grove strimler, læg disse i saltet vand og stil dem koldt i 2-3 timer.
Giv lagen et opkog, hæld vandet fra peberfrugterne og rør dem i lagen.
Varm lige netop op til kogepunktet, tilsæt konserveringsmiddel efter anvisning på emballagen og hæld peberfrugt og lage på skoldede glas, der straks lukkes tæt
Ska man inte skala dem?