Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Varför ska pajdeg "vila"?
          Peztis
          Inlägg 18-10-2010, 15:24
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 8 521
          Medlem sedan:
          18-01-2009
          Medlem nr: 20 608



          När man gör pajdeger så står det alltid att man ska låta degen vila svalt minst 30 minuter.

          Varför då? Vad är det som händer med degen medan den vilar?
          Och vad blir det för skillnad på ett pajskal som vilat och ett som inte gjort det, alltså det färdiga resultatet?


          --------------------


          * ~~~ * Besök gärna min blogg bladsomblad.blogspot.com * ~~~ *
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Överbölingen
          Inlägg 18-10-2010, 22:39
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 1 602
          Medlem sedan:
          09-02-2003
          Medlem nr: 707



          Aha! Har alltid undrat om det ar pajbagaren som skulle vila.

          Skämt åsido. Tack för förklaringen Kryddan03.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 24-07-2025, 23:40
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon