Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Bladselleri, hjälp!
          essla
          Inlägg 03-09-2004, 07:29
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 93
          Medlem sedan:
          16-05-2004
          Medlem nr: 3 622



          Hej!

          Jag har osdlat all denna bladselleri..men har inte en aning om vad man ska göra av den? Behöver ALLA tips och råd jag kan få!

          MVH Essla!
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          KURT
          Inlägg 03-09-2004, 09:01
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Tekniskt sett så behöver man bara koka så att det blir genomvarmt (någon minut), det viktiga med förvällningen är att man värmer så att man stänger av all naturlig biologisk aktivitet i grönsakerna(inhiberar alla enzymer).

          Om man sedan vid förvällningen kokar så att det är "lagom mjukt" eller väljer att göra det när man sedan tar upp grönsakerna och tillagar dem har ingen betydelse. När det gäller bladselleriskivor så skall de ändå inte koka länge, så om man förväller dem i 2 min så är de i princip klara.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 27-07-2025, 03:55
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon