Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Rör smör och socker fluffigt?, Vad innebär det i recept.
          Rihane
          Inlägg 14-11-2010, 19:52
          Länk hit: #1


          Gäster






          Ibland går det att läsa i recept exempelvis:
          "Rör smör och socker fluffigt"
          Vad innebär det?
          Om man tar ut smöret ur kylen är smöret hårt och inte så lätt att röra till att bli fluffigt.

          Gjorde kakor idag och gjorde så gott jag kunde men det blev vare sig fluffigt eller vitnade som det stod i receptet. Kakorna blev goda men jag har kliat mig i huvudet några ggr nu och tänkte fråga vad som menas.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Peztis
          Inlägg 14-11-2010, 20:40
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 8 521
          Medlem sedan:
          18-01-2009
          Medlem nr: 20 608



          Antingen micro-varianten eller ännu hellre så tar man fram allt en bra stund innan så att det hinner bli rumstempererat och då är det ingte svårt att vispa ihop ägg och smörså det blir vitt och luftigt.


          --------------------


          * ~~~ * Besök gärna min blogg bladsomblad.blogspot.com * ~~~ *
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 17-10-2025, 16:27
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon