CITAT (Elisabeth-Västkustkolonisten @ 29-11-2010, 15:15)

Anma inte alla tål fet mat. Jag t.ex inte. Kunde aldrig äta ägg och bacon som det skrivs om ibland till frukost
Men jag ger inte mycket heller för dietister. Min smabo gick några månader hos en på Sahlgrenska sjukhuset.
Han skulle köpa sig nutrilett och dricka det........Då behöver jag inte gå till en dietist för att höra det.
Och så äter vi grönsaker som växer under jord, t.ex. rättika som är så gott så
Nej självkart är det ju så att det är olika vad man tål. Min man tål inte för mycket fibrer till exempel, så det där med helkorn och grova bröd går helt bort för honom, fast det ju anses vara nyttigare än ljust bröd.
Vanliga smörgåsrån ( i rött cellofanpaket) de med extra fibrer har mer socker än de ljusa. Jämför själva. Jag kollar kolhydraterna noga och hur mycket av dem som kommer från socker på grund av makens diabetes. Vi köper inte hem någonting som har större procent än 3, eller i vissa fall 5 i sockerhalt.
Redigerat av Anma: 29-11-2010, 16:32