OK, nu har jag provat lite.
1:a gången blev det ett gäng kycklingfiléer, tillsammans med potatis och lök och vad det nu var jag hittade i kylen.
Kycklingen behövde 1 tim och 15 min för att bli klar. Jag trodde att filéerna skulle bli klara betydligt fortare. Så rotfrukterna var nerkokade till nåt som mest såg ut som soppa. Ingen hit!
2:a gången slängde jag ner ett gäng benfria kotletter. 1 timme så var de klara. Potatisen lagade jag till på spisen. Min lergryta är så stor att jag inte får in en form till samtidigt i ugnen. Kotletterna var helt OK, men hade jag lagt dem i stekpannan i stället, hade de varit klara på 15 min.
Jag är alltså långt ifrån övertygad om storheten i den här grytan.
En dj-dra plats tar den också
Jag ska prova en hel kyckling också. Tyvärr är resten av familjen inte så glada åt ben i maten, så det har inte blivit av ännu.