Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Kalopsrecept söks med tips
          Pius
          Inlägg 16-01-2011, 15:03
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 1 060
          Medlem sedan:
          13-11-2002
          Medlem nr: 352



          Har ni något recept på kalops och kan tala om hur man gör för att inte köttet ska bli segt som "gummibollar"?

          Pius



          --------------------
          Pius, zon 1
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          malcolm
          Inlägg 16-01-2011, 15:54
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 20 052
          Medlem sedan:
          18-05-2010
          Medlem nr: 30 311



          När man kokar kalops skall man använda kött som är lite marmorerat tex. högrev och inte koka för kort stund.
           
          Citera
          Pius
          Inlägg 16-01-2011, 17:02
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 1 060
          Medlem sedan:
          13-11-2002
          Medlem nr: 352



          CITAT (malcolm @ 16-01-2011, 15:54) *
          När man kokar kalops skall man använda kött som är lite marmorerat tex. högrev och inte koka för kort stund.


          Hm jag köpte fransyska i bit undrar om det duger. Att man ska koka länge läste jag i ett recept nyss, 1,5-2 timmar, vilket är betydligt längre än vad jag brukar. Få se vad det blir av denna måltid. flirting.gif

          Pius


          --------------------
          Pius, zon 1
           
          Citera
          malcolm
          Inlägg 16-01-2011, 18:22
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 20 052
          Medlem sedan:
          18-05-2010
          Medlem nr: 30 311



          CITAT (Pius @ 16-01-2011, 17:02) *
          Hm jag köpte fransyska i bit undrar om det duger. Att man ska koka länge läste jag i ett recept nyss, 1,5-2 timmar, vilket är betydligt längre än vad jag brukar. Få se vad det blir av denna måltid. flirting.gif

          Pius

          Fransyska är för magert till kalops och andra grytor, passar bättre till stek.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 19-10-2025, 16:24
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon