CITAT (Peztis @ 29-04-2011, 19:18)

Håller med om rabarber. Den i sig ger en rätt trist saft men tillsammans med annat blir det bättre!
Jag gjorde en saft på rabarber, citron och kanel som blev jättegod!
Fläder kan också förhöja smaken! Men då får du nog vänta ca en månad till.
Om användandet av citron så hade jag använt riktiga citroner. Att hälla färdigpressad citron känns halvdant och citronsyra är mer i koserveringssyfte i min värld.
Okej, tack! :-)
Jag gillar inte riktigt rabarbern mer än i färskt "stadie"

men då har jag i alla fall fler alternativa användningsområden. Fläder har vi också, dock en stickling, så troligtvis blir det ingen användnig av den fören om ca 2 år...!
Jag ska testa mig fram så får ja la se. Tack så jätte mycket! :-)
Redigerat av GrönMorot: 01-05-2011, 07:56