Håller med om att köpta, oavsett märke, är plaskfeta. Syns ju i pannan om man steker och grillar man så droppar det och flammar. Vi hittade en liten vit grunka att pressa hamburgare i. Vi gör dem ganska tunna och lite "grop i mitten". Eftersom vi använder älgkött och då det är exceptionellt magert så tillför jag lite grädde. Annars så lite joxande som möjligt. Lök och grönt är ju tillbehör. Grillar vi så grillar vi tomaterna också. Svartpeppar salt och ev chili. Själv ogillar jag dressing till hamburgare men gärna en klick majonäs och senap över och det andra under. Och löken skall vara rå eller hemstekt. Inte betalar jag för det som går att göra själv hemma. Ketchup är inte aktuellt. I så fall hemgjord.
Men tack för olika varianter. Kopierar ideerna i den här tråden. Det får bli tester under gräsänklingsperioder. Färsrätter är alltid spännade.
Gillar faktiskt att äta annat än bröd till burgaren. Rotsaker ger bättre smak och är nyttigare.
|