CITAT (Lokan @ 09-05-2011, 21:12)

Det där är pannbiffar! En 'riktig' hamburgare görs på enbart nötkött! Inga kryddor, inga ägg eller annat grejsemojs!

Ja, ja, nymalen nöt och burgaren kryddas från ovan. Chili, lök o.s.v. är tillbehör. Kalasgott.
Ja, visst är det så. Även om jag själv har valt att göra på mitt lilla vis. Jag tänker om. Dock, jag har aldrig använt ströbröd eller grädde i burgarna. Wallenbergare - för att ta ett ex. - däremot..., men det är som bekant inte hamburgare.
Köttfärsbiff som inte är hamburgare (och inte heller Wallenbergare); istället för ströböd, testa kokt mosad potatis (man får ju alltid några kokta potatis över). Fluffigt resultat, och man tager det man fått över.
Red. stavfel.
Redigerat av smuleborg: 19-06-2011, 20:49