Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hamburgare, Hur gör man
          malcolm
          Inlägg 24-03-2011, 19:29
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 20 052
          Medlem sedan:
          18-05-2010
          Medlem nr: 30 311



          Det finns otaliga frysta hamburgare att köpa i frysdisken med olika grad av köttinnehåll men jag tycker alla har för mycket fett i sig. Vill göra egna burgare men kommer inte på hur, enbart köttfärs kan väl vara okej men det blir inte riktogt som man vill i alla fall.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Lokan
          Inlägg 09-05-2011, 20:12
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 3 662
          Medlem sedan:
          06-11-2009
          Medlem nr: 26 737



          Det där är pannbiffar! En 'riktig' hamburgare görs på enbart nötkött! Inga kryddor, inga ägg eller annat grejsemojs! flirting.gif


          --------------------
          " Den som väntar på svårigheter, kan få lida dem två gånger "
          Lokan i zon 3-4, mellan Norrtälje och Uppsala
           
          Citera
          smuleborg
          Inlägg 19-06-2011, 20:46
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 1 623
          Medlem sedan:
          31-05-2007
          Medlem nr: 10 799



          CITAT (Lokan @ 09-05-2011, 21:12) *
          Det där är pannbiffar! En 'riktig' hamburgare görs på enbart nötkött! Inga kryddor, inga ägg eller annat grejsemojs! flirting.gif


          Ja, ja, nymalen nöt och burgaren kryddas från ovan. Chili, lök o.s.v. är tillbehör. Kalasgott.

          Ja, visst är det så. Även om jag själv har valt att göra på mitt lilla vis. Jag tänker om. Dock, jag har aldrig använt ströbröd eller grädde i burgarna. Wallenbergare - för att ta ett ex. - däremot..., men det är som bekant inte hamburgare.

          Köttfärsbiff som inte är hamburgare (och inte heller Wallenbergare); istället för ströböd, testa kokt mosad potatis (man får ju alltid några kokta potatis över). Fluffigt resultat, och man tager det man fått över.


          Red. stavfel.

          Redigerat av smuleborg: 19-06-2011, 20:49


          --------------------
          smuleborg - i ett torp mitt i skogen, tre mil norr om Stockholm.

           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          malcolm   Hamburgare   24-03-2011, 19:29
          Eva-Helene   Hur gör du då? Såhär brukar jag göra (på ett ungef...   24-03-2011, 20:47
          ingrid fuxwall   Brukar ta nötfärs och så kryddor - sedan räcker de...   24-03-2011, 20:47
          theseraphim   Vill du veta en hemlighet....(nu viskar jag resten...   24-03-2011, 23:24
          herkules   blanda ut köttfärsen med chilisås, lite bbqsås, sa...   27-03-2011, 09:01
          skånepåg   Hehe precis, chilisås istället för annan vätska :D...   27-03-2011, 09:08
          Tikka   Min gubbe o jag vi gör så här: Vi använder nötfärs...   03-04-2011, 08:12
          Peztis   Och jag brukar blanda i lite ströbröd i bland som ...   04-04-2011, 19:22
          smuleborg   Vi gör en hel del köttfärsbiffar (på olika sätt), ...   04-04-2011, 21:00
          MissLeia   Jag känner att hamburgare är världens enklaste rät...   04-04-2011, 21:21
          smuleborg   Ja, det kanske är hemligheten, att arbeta färsen s...   04-04-2011, 21:38
          trädgårds-nina   Vi gör så här: Nötfärs blandas med salt, svartpepp...   09-05-2011, 14:13
          lasen   ett litet litet tips. Gör burgarna skålformade, t...   09-05-2011, 15:06
          KRT   Vi använder alltid nötförs, då kan man låta dem va...   09-05-2011, 15:30
          Biggan_   Det där är pannbiffar! En 'riktig' ham...   09-05-2011, 23:05
          Motti   Här är ett nytt supergott recept från mig efter en...   11-05-2011, 23:28
          Motti   Här är ett nytt supergott recept från mig efter en...   11-05-2011, 23:29
          mejram   Ooooops vilket superrecept! :flirting: Jag ...   15-06-2011, 20:26
          Överbölingen   Håller med om att köpta, oavsett märke, är plaskfe...   16-06-2011, 21:16
          ystadhelen   Jag brukar väga upp nötfärs i högar om drygt 100 g...   30-07-2011, 12:25


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 28-07-2025, 09:03
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon