Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Förvällning?
          isklockan
          Inlägg 12-08-2011, 13:14
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 36
          Medlem sedan:
          26-03-2008
          Medlem nr: 14 843



          Varför förväller man grönsaker egentligen innan man fryser in dem?? Det står ju i kokböckerna . Men varför??

          MVH isklockan
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Eva i Västerås
          Inlägg 12-08-2011, 14:56
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 1 341
          Medlem sedan:
          26-08-2003
          Medlem nr: 2 208



          För att upphettning förstör nedbrytande enzymer så hållbarheten blir bättre.


          --------------------
          Hälsningar
          Eva
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 16-10-2025, 22:55
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon