Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Gul lök
          gyllenrosa
          Inlägg 28-06-2011, 19:54
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 5
          Medlem sedan:
          18-01-2011
          Medlem nr: 38 077



          Jag har fått för mycket lök, både gul och röd. Kan någon tipsa vad jag ska göra med den. Kan man hacka den och fräsa i smör och sedan djupfrysa eller kanske skiva, förvälla och frysa in? thanks.gif
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          theresen
          Inlägg 16-08-2011, 16:50
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 175
          Medlem sedan:
          09-06-2011
          Medlem nr: 53 971



          jag har en fiskrätt som jag använder "svettad" lök till och jag använder inte en hel lök på en gång så jag brukar lägga det frysen och det går bra. det beroe väl kanske på vad man ska ha det till. ska det ändå tillagas så spelar det nog ingen roll för smak eller konsistens.

          lägger även rå purjo i frysen.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 07-08-2025, 08:51
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon