Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Frysa chutney?
          Ann-Marie
          Inlägg 30-08-2011, 15:07
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 121
          Medlem sedan:
          02-05-2004
          Medlem nr: 3 476



          Vi har mycket äpplen i år och jag tänker göra Per Morbergs chutney som vi tycker mycket om. Men jag undrar, kan man frysa chutney? Burkarna tar ju en hel del plats när man ska ha dem i kylskåpet och vår s k matkällare håller ungefär samma temperatur som det är ute, 20 grader varmt just nu! Eller är det så pass mycket socker i så den klarar sig där? Jag kokar lingonsylt som det är 3,6 kg socker i på 4 kg bär och den sylten möglar i matkällaren om den står där.
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 07-08-2025, 16:51
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon