CITAT (Jubbe063 @ 15-09-2011, 18:09)

Testade nyss. Blev inte bra. Blev ingen kaka, varje frö är för sig, verkaR som det var för lite socker till mängden frö......
För 200 gram frön är ju volymmässigt mycket mer än 200 gram socker.......
Eller ska det vara 2 dl av vardera socker och sesamfrö?
Om inte så har jag nog gjort något annat fel...
Misstänker att du lät sockret stå för länge på spisplattan kanske för då kan det lägga sig som ett lager kring sesamfröna. Det går fortare än man tror

När jag t ex gör julmandlar då väntar jag tills sockret "skär sig" men inte i det här receptet. Bara smälta ner och in med sedamfröna direkt. Hoppas det går bättre vid andra försöket, testa dig fram till rätt tid helt enkelt. Smaken är det säkert inget fel på
Lycka till

CITAT (ingrids @ 15-09-2011, 10:58)

Låter ju som en trevlig variant av dem man köper i de där små plastpaketen för dyra slantar. Och jag som precis har köpt ett paket sesamfrön

De är väldigt lika Risentas sesam"godis"