Jag har inte gjort just den fiskgratängen med senap i, men en fiskgratäng jag gillar gör jag ungefär så här:
1) Skär fiskblocket (600g) i bitar och lägg i en ugnsform. 2) Bryn hackad gul lök i en stekpanna, häll i vitt matlagningsvin (2 dl) och låt puttra typ en kvart. 3) Häll i fiskbuljong (3 dl), grädde (3 dl) och krydda med citronpeppar, salt och citronsaft. 4) Koka upp och red eventuellt såsen med exempelvis maizena. 5) Slå såsen över fisken och in med formen i ugnen (200 grader) i 15-20 minuter ungefär.
Kanske kan man lägga till senap i sås-kryddningen??? Det vill jag prova nästa gång jag gör gratängen i alla fall.
Redigerat av Natur liv: 10-10-2011, 18:06
--------------------
Livet är härligt när man kan njuta av frukostkaffet till fågelkvitter och dofterna från kryddodlingen.
|